Конфлікт стався на вулиці Радунській. Порушник, перебуваючи у нетверезому стані, декілька разів вдарив перехожого тичковим ножем. Через годину поліцейські затримали зловмисника та повідомили йому про підозру у скоєному. За скоєне киянину загрожує до восьми років позбавлення волі.

Про це повідомила Поліція Києва.

Правоохоронці встановили, що нетверезий перехожий підійшов до чоловіка, що гуляв з собакою. Між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник дістав тичковий ніж та завдав декілька ударів у груди та живіт чоловіку. Після чого нападник одразу втік з місця події.

 
"59-річного потерпілого із проникаючим пораненням грудної клітини та різаними ранами живота госпіталізували до лікарні, а оперативники протягом години за описом розшукали та затримали 38-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", - йдеться у повідомленні.
 
За фактом слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція інкримінованої статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ