У Києві на вулиці Харківське шосе водій автомобіля Ford скоїв наїзд на патрульного поліції, який займався оформленням дорожньо-транспортної пригоди. В результаті ДТП працівник поліції отримав травми та був госпіталізований у лікарню. Водій з місця пригоди втік.

Про це 25 листопада повідомила поліція Києва.

По місту було негайно введено спеціальну поліцейську операцію, у результаті якої водія затримали на вул. Горлівській. Від проходження освідування він відмовився”,— йдеться у повідомленні.

За фактом події слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Керманича затримано у порядку статті 208 КПК України. Відповідно до санкції статей, йому може загрожувати до трьох років позбавленням волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до п’яти років.

Нагадаємо, 24 листопада у Львові на вулиці вулиці Героїв УПА водій автомобіля Audi, 34-річний львів’янин, здійснив наїзд на 98-річного пішохода.

ІА "Вголос": НОВИНИ