У Дніпровському районі Києва в неділю вранці, 24 липня, сталася пожежа у п'ятиповерховому житловому будинку. Під час гасіння вогню бійці ДСНС врятували 10 людей, серед яких четверо – діти.

Про це повідомляє ДСНС в Києві.

"24 липня о 06:07 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на вул. Микитенка, 21, що у Дніпровському районі столиці.
На місце виклику було направлено найближчі пожежно-рятувальні підрозділи. По прибуттю було встановлено, що загоряння виникло на балконі однієї з квартир на 1 поверсі з розповсюдженням вогню по балконам на вищі поверхи", – йдеться у повідомленні.
Пожежники врятували з квартир 10 осіб, з них 4 дітей. Через сильне задимлення, люди не могли самостійно вибратись з власних помешкань, тому рятувальники проводили евакуацію людей з вікон за допомогою драбин.

Всіх постраждалих було передано медикам. Одну жінку було госпіталізовано з ранами та забоями, які вона отримала намагаючись самостійно вибратись з квартири через балкон. Решта ж від госпіталізації відмовились.
 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ