У Києві в результаті дорожнього конфлікту вбили захисника України з добровольчого формування територіальної громади «Свобода» Олексія Щербину.

Про це повідомляє заступник голови ВО «Свобода» Андрій Іллєнко в Facebook.

«Вчора три відморозки серед білого дня в Києві вбили Олексія Щербину. Олексій був добровольцем ДФТГ «Свобода» і готував документи на мобілізацію в батальйон «Свобода» в діючій армії».
Олексію Щербині було 34 роки. У нього залишилася дружина та дитина.
 

"Ситуація жахлива у своєму абсурді — три відморозки на лексусі влаштували розбірки у дворі у форматі три на одного, влаштували бійку, а потім дістали зброю і почали стріляти на ураження. В київському дворі. Серед білого дня. Стріляти у людину у військовій формі. Олексій помер. Його вбили", – пише Іллєнко.
 
За даними слідства, між водієм «Хюндай» (Щербиною) та «Лексус» виник конфлікт щодо першочерговості проїзду на дорозі. Водій та пасажири  авто «Лексус» побили потерпілого, а потім керманич позашляховика вистрелив у опонента та втік з місця події.

Читайте також на ІА «Вголос»: 22 жовтня, Львів попрощається ще з чотирма Героями. Олексій Єманов, Ростислав Шийко, Юрій Осадчук та Сергій Чистяков загинули, захищаючи Україну.

ІА "Вголос": НОВИНИ