В Києві правоохоронці затримали чоловіка, який протягом декількох років ґвалтував свою 8-річну падчерку.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції Києва. 

Як стало відомо, чоловік декілька років вчиняв дії сексуального характеру відносно малолітньої дівчинки. Про це до поліції повідомила мама дитини. 

Вже згодом стало відомо, що з 2019 року чоловік розбещував та схиляв до вступу у статевий зв’язок неприродним шляхом. Згодом про протиправні дії зловмисника дізналась мати потерпілої та повідомила про це правоохоронним органам.

“Поліцейські затримали раніше не судимого 36-річного киянина. Окрім того, під час проведення обшуку за місцем мешкання фігуранта, слідчі спільно з працівниками управління протидії кіберзлочинам у місті Києві вилучили системний блок, мобільні телефони та флеш-накопичувачі із фото- та відеоматеріалами порнографічного змісту”, - розповіли в Нацполіції Києва.

Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 620 250 гривень. Якщо в суді буде доведено їого провину, він вирушить за ґрати на термін до 15 років.

Зазначимо, внутрішньо переміщених осіб перевірять за місцем їхньої реєстрації і у разі їхньої відсутності соцвиплати будуть припинені.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ