Комісія Київради з питань місцевого самоврядування, регіональних і міжнародних зв'язків підтримала кандидатуру Володимира Слончака як претендента на посаду заступника голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) щодо здійснення самоврядних повноважень, передає «Depo.Київ».

За його кандидатуру проголосували майже всі члени комісії.

Комісія розглянула проект рішення Київради "Про погодження призначення Слончака Володимира Вікторовича на посаду заступника голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень". Документ на розгляд комісії подав Київський міський голова Віталій Кличко.

Голова комісії з питань місцевого самоврядування Олександр Березніков (фракція "ВО" Батьківщина ") запропонував узгодити цей проект рішення і винести його на найближче засідання Київради як невідкладний. Більшість членів комісії таку ініціативу підтримали: "за" проголосувало троє з чотирьох присутніх на засіданні депутатів.

Проект рішення про призначення Володимира Слончака на посаду заступника голови КМДА був єдиним у сьогоднішньому порядку денному комісії з питань місцевого самоврядування.

ІА "Вголос": НОВИНИ