Оприлюднені соціологічною групою «Рейтинг» результати опитування швидше за все, підтвердяться під час голосування у другому турі виборів Президента.

Про це в ефірі Радіо НВ заявив заступник виконавчого директора Київського міжнародного інституту соціології Антон Грушецький.

«Найімовірніше, так… На цей момент, якщо все збережеться, то результати другого туру будуть приблизно такими, які показують опитування», - відповів Грушецький .

Він також наголосив, що для відтоку голосів виборців від кандидата Зеленського він має «надсерйозно» себе дискредитувати.

Грушецький додав, що майбутні дебати між Порошенком і Зеленським можуть вплинути на рішення обмеженої кількості виборців.

«Вони (дебати – ред.) на результатах, звісно, можуть позначитися, але вони можуть вплинути, ймовірніше, на обмежену кількість відсотків», - сказав соціолог.

Нагадаємо, 51% респондентів, опитаних соціологічною групою “Рейтинг”, готові проголосувати за Володимира Зеленського, а 21% – за чинного Президента Петра Порошенка у другому турі президентських виборів.

ІА "Вголос": НОВИНИ