У деякі населені пункти Хустського району, де розташовані бази відпочинку, здійснюється безперебійне електропостачання. Тоді як в інших міста та села світло подається за графіком.

Про це повідомив начальник Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита.

«До мене надійшла інформація про те, що в деяких населених пунктах Хустського району, де розташовані бази відпочинку, вчора та сьогодні було безперебійне електропостачання в той час, коли в інших містах і селах світло подавали за графіком.Інформація підтвердилася. Вжито невідкладних заходів щодо відновлення електропостачання в межах чинного графіка», - каже він.

То з цього приводу було скликано Раду оборони області та заслухано щодо цієї ситуації представників ПрАТ «Закарпаттяобленерго».

Він також наголосив, що Закарпаття за роки незалежності не змогло створити  виробництва електроенергії, тож розглядають можливість оптимізувати споживання її, зокрема у великих супермаркетах та інших об’єктах, котрі, за інформацією ПрАТ «Закарпаттяобленерго», мають підключення до декількох мереж, через що споживають електрику безперебійно.

Читайте також у «Вголосі»: очільник Львівського обласного ТЦК та СП пояснив кому і як вручають повістки.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ