Про це власкору «Вголосу» повідомили у міськраді.

Варто зазначити, що у місті відведено місця для паркування за адресами: вул. Брестська (права сторона від перехрестя вул. Курбаса до буд. №22), вул. Л. Курбаса (права сторона від Брестської до Київської), вул. Київська (від Соборної до Курбаса), вул. Ветеранів (права сторона від перехрестя вул. Сагайдачного до Привокзальної площі), Привокзальна площа (навпроти автобусної станції). 

Загалом на п'яти майданчиках передбачено 245 місць для паркування. З них, згідно з вимогами законодавства, 26 – для пільгових категорій (людей з інвалідністю), які мають можливість користуватися ними безкоштовно. Інші ж водії за годину мають сплатити 5 гривень. Договір на паркування уклали з підприємцем Сергієм Корсаком, який і звернувся звернувся до міської влади з проханням допомогти дисциплінувати водіїв.

За його словами, незважаючи на те, що стоянки облаштовані паркоматами, люди дуже часто нехтують правилами і відмовляються платити. І це доволі значний відсоток. Найважче з цим на стоянках біля Брестського ринку, тому що всі вони відкритого типу. 

Заступник міського голови Андрій Товстига поінформував, що підприємець до бюджету у минулому році сплатив понад 400 тисяч гривень, але ця сума могла б бути значно більшою. Тому у ситуацію просять втрутитися правоохоронців. Наступного тижня у Ковелі проведуть спільні рейди-перевірки на автостоянках.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ