Російські окупанти можуть спробувати знову штурмувати Київ.

Призначення новим командувачем російських окупаційних військ в Україні Валерія Герасимова свідчить про те, що Кремль задумав якісь масштабні заходи щодо війни проти нашої країни.

Про це в інтерв'ю «Обозревателю» заявив військовий експерт Владислав Селезньов. Він зазначив, що наразі щонайменше 150 тисяч російських »чмобіків" завершують підготовку на полігонах та навчальних центрах. Тож зрозуміло, що скоро вони потраплять на якусь ділянку українського фронту.

Вони можуть опинитися на трьох ймовірних напрямках, каже Селезньов, посилаючись на слова Залужного. Так, окупанти можуть спробувати вийти на адмінмежі Донецької та Луганської областей.

Далі, як повідомляє експерт з посиланням на слова генерала Громова, Росія може спробувати у разі успіху зі згаданими вище областями рушити на територію Запорізької області.

«Третій варіант – це спроба знову штурмувати Київ. Але якими ресурсами та силами, як Путін зможе організувати цей захід, щоб від нього був якийсь результат, я не знаю», - каже Селезньов. 

Додамо, кількість жертв внаслідок терористичного акту росії в Дніпрі зросла до 44 осіб. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ