Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков прокоментував обшуки біля офісу політичної партії «Опозиційна платформа - За життя».

Про це інформує ТАСС.

Зокрема він сказав, що Росія спостерігає «доволі грубі і репресивні методи» щодо «провідних політиків», які «далеко не в усьому розділяють точку зору діючої влади». На його думку, ці дії «викликають побоювання». У Кремлі остерігаються, що така реакція «набиратиме обертів».

Слід зауважити, що журналісти запитали в нього про імовірне запровадження контрсанкцій проти України. Проте Пєсков сказав, що Росія діятиме у своїх інтересах. Також він наголосив, що українська влада «обрала недружній і ворожий шлях».

Передісторія

Нагадаємо, що 25 лютого, в Голосіївському районі Києва відбулася стрілянина. Правоохоронці зуміли відшукати та затримати осіб, які підозрюються у вчиненні злочину. Зокрема мікроавтобус, на якому втекли зловмисники, виявили біля офісу політичної партії «Опозиційна платформа - За життя». Іншу автівку з учасниками стрілянини виявили за межами міста. Згодом на телеграм-каналі PavlovskyNews повідомили, що у мікроавтобусі, який обшукали біля офісу «ОПЗЖ», правоохоронці знайшли гвинтівки, ножі, пістолети, шоломи та бронежилети.

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ