У Кропивницькому повідомили про підозру трьом особам, які вбили сім’ю поліцейського ще на початку повномасштабного вторгнення РФ.

Про це повiдомляє обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури трьом особам повідомлено про підозру за фактом умисного вбивства.

Як встановлено слідством, 28 лютого 2022 року автомобіль, у якому поліцейський із своєю дружиною та малолітнім сином прямували до найближчого сховища, під час повітряної тривоги, було розстріляно місцевими жителями з вогнепальної зброї. Внаслідок отриманих поранень сім’я загинула на місці події.

З метою встановлення осіб правопорушників під час досудового розслідування у кримінальному провадженні проведено понад 40 експертиз та допитано майже 100 свідків.

Проведеними слідчими діями встановлено трьох осіб причетних до вчинення кримінального правопорушення, яким повідомлено про підозру за фактом умисного протиправного заподіяння смерті двох або більше осіб, вчинене групою осіб без попередньої змови. Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

ІА "Вголос": НОВИНИ