У Кривому Розі звільнили з посади заступницю начальника відділення «Укрпошти», яка обслуговувала відвідувача російською мовою, відмовляючись переходити на українську, і була без маски.

Про це інформує ТСН із посиланням на пресслужбу компанії.

Зокрема у пресслужбі зазначили, що працівниця відділення порушила відразу два закони: про мову і про обов'язкове використання засобів індивідуального захисту. Також вона не дотримувалася правил обслуговування клієнтів, а саме підвищувала голос та використовувала лайливі слова.

У пресслужбі зазначили, що використання української мови під час обслуговування клієнтів обумовлене ст. 4 Закону України «Про поштовий зв’язок». Також на цій вимозі наголосили працівникам через внутрішні канали комунікації.

Журналістам повідомили, що у разі порушення закону про мову, працівникові роблять попередження. Проте в цій ситуації керівництво вирішило звільнити заступницю начальника відділення.

Передісторія

Нагадаємо, що у м. Кривий Ріг в одному з відділень «Укрпошти» працівниця, будучи без маски, відмовилася обслуговувати відвідувача українською мовою. Він зняв цю ситуацію на камеру і виклав відповідне відео в мережі, а також поскаржився керівництву компанії.

Читайте більше новин на нашому сайті:

ІА "Вголос": НОВИНИ