Члени праворадикальних організацій С14 і «Традиція і порядок» здійснили напад на приміщення, яке вони називають «офісом Медведчука».

Про це пише на своїй сторінці в Facebook  лідер С14 Євген Карась.

«Певні невідомі історики з С14 і »Традиції і порядку« нагадують Медведчуку за Стуса та покривання утримування Путіним українських ув'язнених», — зазначив він.

Учасники погрому вибили ролету, що захищала вікно, і закинули всередину приміщення фаєри. На стіні будинку написали «Слава нації» і «Смерть ворогам».

Водночас, у прес-службі поліції Києва повідомили, що поліцейські працюють на місці пошкодження будівлі у Шевченківському районі столиці.

«Близько 19:30 у чергову частину надійшло повідомлення, що невідомі в масках б’ють вікна та роблять написи на будівлі на вулиці Івана Франка», — йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначили, що на момент прибуття правоохоронців порушники втекли.

Повідомляється, що наряди виявили написи на фасаді, пошкоджені вікна та ролети, а також, за словами охоронців, у приміщення закинули, імовірно, димові шашки.

Слідчо-оперативна група проводить огляд. Поліцейські також вивчають записи у мережі Інтернет, на яких зафіксовані події під будівлею. Після проведення перевірки буде визначена правова кваліфікація інциденту.

ІА "Вголос": НОВИНИ