Про це повідомляє Суспільне.

«У головному офісі Суспільного, в київському телецентрі «Олівець» на Мельникова, 42, з 3 травня працюватиме фан-зона міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2018», — йдеться у повідомленні.

Фан-зона Євробачення-2018 працюватиме з 3 по 16 травня з 10:00 до 20:00. 

Упродовж двох тижнів у фан зоні відбудеться виставка костюмів і нагород артистів — нагорода переможниці Євробачення Руслани, сукні Альоші, Злати Огневич, Гайтани та Vilna, незвичайні костюми гурту O.Torvald та інших співаків, а також тематичні лекції від експертів шоу-бізнесу. У межах заходу відбудеться караоке.

Для відвідувачів будуть доступні інтерактивні зони зі стендами, де можна дізнатись більше про учасників Євробачення, цікаві факти та історію конкурсу.

На великому екрані у фан-зоні транслюватимуть прямі ефіри півфіналів та фіналу пісенного конкурсу.

Нагадаємо, на Євробачення-2018 організатори поширили список предметів, які заборонені на території проведення шоу. 

Як відомо, 21-річний співак Melovin (Костя Бочаров), який представлятиме Україну на «Євробаченні-2018», презентував кліп на конкурсну пісню Under The Ladder («Під сходами»). 

На минулорічному конкурсі Євробачення у Києві переміг учасник від Португалії Сальвадор Собрал. Відповідно Португалія готується до проведення конкурсу у 2018 році у себе.

Ведучими Євробачення-2018 у Лісабоні обрали чотирьох жінок. Це відповідь на крок Києва у 2017-му, коли захід вели троє чоловіків.

ІА "Вголос": НОВИНИ