[media=119725,119727] 

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

«Зловмисник поранив місцевого мешканця та погрожував фізичною розправою жінці-інваліду. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання», - йдеться в повідомленні.

Спочатку нападник вдарив 50-річного чоловіка, у якого діагностували закриту черепно-мозкову травму. Згодом – почав сваритись з 49-річною жінкою-інвалідом і погрожував їй розправою.

За попередньою інформацією, на момент скоєння злочину чоловік перебував у тверезому стані. Правоохоронці викликали психіатричну бригаду, яка за зовнішніми ознаками не виявила будь-яких психічних розладів. Наразі призначено ряд відповідних експертиз.

Як з’ясували правоохоронці, 33-річний затриманий у минулому відбував покарання за шахрайство, нанесення тілесних ушкоджень та погрози фізичною розправою.

По даному факту слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато два кримінальні провадження: за ознаками ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на умисне вбивство) та ч. 1 ст. 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України.

Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні правопорушення. Досудове розслідування триває.

ІА "Вголос": НОВИНИ