Про це повідомляє «Культпростір».

Локацією для другої серії під назвою «Долина гігантів» став кар'єр з покинутими будівельними кранами в Черкаській області. Учасники команди «Insiders» добиралися туди, застрибуючи на товарний поїзд, який проходив повз.

«Щоб контент потрапив до кінотеатрів нарівні з блокбастерами, потрібно надавати глядачеві унікальну можливість побувати в таких місцях і на таких подіях, куди середньостатистична людина не може дістатися сама», – каже продюсер проекту «Вторгнення» Катерина Вишневська.  

«Insiders» – один з таких, адже не кожен може, ризикуючи життям, піднятися на вершину Південного моста (що зробили хлопці у третій серії циклу – ред.) чи стрибнути на потяг, який мчить повз тебе», - розповідає вона.

Автором і ведучим проекту «Insiders» є Дмитро Громов. Також до команди входять Ангел Ангелов, Микита Стрижевський і Артем Бабурін, які відповідають за режисуру, зйомку, монтаж і звук.

За словами Катерини Вишневської, в майбутньому цикл «Insiders» планують випустити в ефірі українських і російських телеканалів. Яких саме – продюсерка поки не називає, оскільки зараз ведуться переговори з цього приводу.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ