Про це повідомляє Головне управління поліції в Київській області.

Як ідеться в повідомленні, 23 квітня о 17:40 на спецлінію поліції «102» зателефонували люди із садово-дачного кооперативу, що на території Гнідинської сільської ради, та поскаржилися на сусіда-дебошира. На місце події виїхав екіпаж патрульної поліції міста Києва.

За вказаною адресою поліцейські побачили 32-річного місцевого мешканця, який раніше вже мав проблеми із законом. Перебуваючи в нетверезому стані, чоловік неадекватно поводився. Він голосно лаявся та жбурляв усюди речі, які потрапляли йому на очі.

Побачивши правоохоронців, дебошир спочатку намагався нацькувати на них свого собаку. А потім схопив ножа та накинувся з ним на жінку-поліцейського, яка на той час стояла до нього спиною.

Аби врятувати напарницю, інший поліцейський дістав табельну зброю та попередив чоловіка про її застосування. Однак хуліган не вгамувався і правоохоронець вистрілив йому в живіт. Поранений нападник кинувся тікати, та патрульні наздогнали його і викликали швидку допомогу. Наразі він перебуває в одній зі столичних лікарень.

На місці пригоди працює слідчо-оперативна група поліції та прокуратура, які з’ясовують усі обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ