За повідомленням Національної поліції,  у Києві 21 квітня о 17:30 зареєстровано летальний випадок та випадок отруєння у двох осіб. За попередніми даними, це може бути пов'язано із вживанням харчових продуктів в одному із столичних закладів громадського харчування, інформує Держпродспоживслужба.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві провели позапланове обстеження цього закладу із відбором зразків об’єктів санітарних заходів, які направили до Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби у Києві та Київській області.

Окрім того, фахівці ДУ «Київський МЛЦ МОЗ України» провели відбір проб води та змивів із об'єктів навколишнього середовища у приміщеннях закладу громадського харчування.

Також спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби здійснили виїзд до Київської міської лікарні швидкої медичної допомоги для з'ясування обставин випадку отруєння у громадянки.

ГУ Держпродспоживслужби у м. Києві видало Розпорядження №5 від 21.04.2017 про тимчасову заборону підприємницької діяльності даного закладу до закінчення епідеміологічного розслідування.

 

«Вголос»

 

ІА "Вголос": НОВИНИ