За повідомленням Національної поліції, у Києві 21 квітня о 17:30 зареєстровано летальний випадок та випадок отруєння у двох осіб. За попередніми даними, це може бути пов'язано із вживанням харчових продуктів в одному із столичних закладів громадського харчування, інформує Держпродспоживслужба.
Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у м. Києві провели позапланове обстеження цього закладу із відбором зразків об’єктів санітарних заходів, які направили до Регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби у Києві та Київській області.
Окрім того, фахівці ДУ «Київський МЛЦ МОЗ України» провели відбір проб води та змивів із об'єктів навколишнього середовища у приміщеннях закладу громадського харчування.
Також спеціалісти ГУ Держпродспоживслужби здійснили виїзд до Київської міської лікарні швидкої медичної допомоги для з'ясування обставин випадку отруєння у громадянки.
ГУ Держпродспоживслужби у м. Києві видало Розпорядження №5 від 21.04.2017 про тимчасову заборону підприємницької діяльності даного закладу до закінчення епідеміологічного розслідування.
ІА "Вголос": НОВИНИ