Про це йшлося під час звіту міського голови перед громадою, повідомляє власкор «Вголосу».

За словами Миколи Романюка, згідно з результатами поїздки до Національної комісії, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, і Міністерства із питань ЖКГ, до НАК «Нафтогаз» передаватимуть лише частину прибуткових коштів, які отримує ДКП «Луцьктепло». Тож коштів вистачить на те, щоби робити необхідні платежі та виплатити заробітну плату працівникам підприємства за січень.

«Із понеділка ми працюватимемо за розподільчим рахунком і матимемо можливість закрити всі питання. Лучани будуть з теплом і гарячою водою», – зазначив він.

Своєю чергою, один із працівників ДКП «Луцьктепло» зауважив, що з боржниками можна боротися шляхом надання квитанцій про оплату в будь-якому комунальному закладі, однак мер Луцька відповів, що це не входить у його компетенцію.

«Для боротьби з боржниками в нас є відповідні робітники. Нині з цим питанням просто впоратися – відключити каналізацію в туалеті, тоді людина за все платитиме», – додав він.

Як писав «Вголос», комунальному підприємству «Луцьктепло» можуть відключити газ, якщо до кінця тижня воно не погасить борги.

ІА "Вголос": НОВИНИ