Подія сталася в Дніпровському районі міста на проспекті Ватутіна, повідомляє прес-служба поліції Києва.  

За попередньою інформацією оперативників, інцидент трапився під час маневрування

Зі слів водія автомобіля «Ланос», рухаючись від супермаркету, він намагався виїхати на проспект Ватутіна. У цей час його нібито підрізав «Лексус». А потім, коли обидва їхали паралельно, конфліктна ситуація загострилася.

«Власник престижної іномарки відчинив пасажирське скло, дістав зброю (попередньо - травматичну) і вистрелив у авто заявника. У результаті він розбив пасажирське скло та частково пошкодив скло з боку водія «Ланоса». Чоловік під час інциденту не постраждав. Після цього правопорушник поїхав у невідомому напрямку», - йдеться в повідомленні.

На місце події прибув автопатруль поліції та слідчо-оперативна група, які опитали свідків та очевидців.

Інформацію про подію належним чином зареєстрували в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Дніпровського управління поліції. На теперішній час правоохоронці вживають усіх необхідних заходів, спрямованих на встановлення особи підозрюваного.

Співробітники київської поліції звертаються із проханням до можливих свідків надати записи відеореєстраторів, аби встановити вину кожного з учасників дорожнього конфлікту.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ