У Києві затримано засудженого, який мстився слідчій.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції України в Facebook.

Зазначається, що чоловік погрожував розправою поліцейській, її родині та вимагав гроші. Згодом зловмисник пограбував слідчу.

Інформується, що на початку лютого 23-річний чоловік почав надсилати на мобільний телефон слідчої смс-повідомлення з погрозами про розправу.

У телефонній розмові висловив умову: або слідча перераховує йому на банківську карту 700 доларів США «моральної компенсації», або він розправиться з рідними поліцейської. Того ж вечора вимагач увірвався до її помешкання та відібрав ювелірні прикраси. Своїми діями зловмисник завдав матеріального збитку на 14 тисяч гривень.

Через деякий час злочинець знову напав на свою жертву у під’їзді будинку. Цього разу він застосував фізичну силу і зірвав з шиї золотий ланцюжок з кулоном вартістю 17 тисяч гривень. А потім надіслав смс-повідомлення з вимогою перерахувати йому ще 2 тисячі доларів США за залишення у спокої поліцейської та її родини.

Нагадаємо, правоохоронці викрили депутатів Кропивницької міськради в одержанні тисячі доларів за винесення питання на розгляд сесії.

ІА "Вголос": НОВИНИ