Рятувальники несуть службу з розшуку заблукалих туристів цілодобово.

Як інформує ДСНС України у Закарпатській області, о 14:40 на горі Гимба Міжгірського району знайдено туриста з Дніпра, а о 15:40 групу туристів зі Львова, які заблукали в районі гори Піп Іван Рахівського району. Наразі рятувальники супроводжують заблукалих до місця їх тимчасового проживання. Стан здоров'я усіх туристів задовільний.

Нагадаємо, 30 квітня о 21:20 повідомлення про загублення людини отримали міжгірські рятувальники.  Вони виходили на допомогу туристу з Дніпра, який під час проходження туристичним маршрутом у районі г. Гимба відстав від групи туристів і заблукав.

1 травня о 07:20 вже рятувальники Рахівського району отримали повідомлення про загублення людей у районі г. Піп Іван. Тут під час подорожі гірським маршрутом заблукало четверо львів'ян.

Також 30 квітня до іршавських рятувальників надійшло повідомлення від чергового місцевого райвідділу поліції про загублення в лісовому масиві 27-річного мешканця с. Ільниця. За словами родичів, чоловік ще 26 квітня пішов у напрямку лісу і після того його ніхто більше не бачив. Для пошуково-рятувальних робіт залучено 8 рятувальників та 2 одиниці техніки від гірських пошуково-рятувальних відділень м. Іршава та м. Мукачево, 10 працівників національного природного парку «Зачарований край», місцеве населення в кількості 150 осіб та 3 працівники поліції. На даний час чоловіка не знайдено. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ