Про це повідомляють жителі Луганська.

Виплати почалися відразу у двох районах міста – Ленінському та Жовтневому. Щодо пенсіонерів, які проживають у Кам’янобродському та Артемівському районах, то цих людей запевнили, що перші виплати розпочнуться у суботу, 11 квітня, і продовжаться відразу після Великодніх свят.

За словами городян, щоб отримати пенсію за квітень, люди повинні написати заяву, до якої додати ксерокопію паспорта, і звернутися до відділення колишнього Ощадбанку, яке терористи «перекроїли» у головний банк «ЛНР».

Як зазначають самі пенсіонери, це перші виплати після вересня 2014 року, коли всі літні люди отримали одноразову допомогу розміром 1800 грн. Через це перед відділеннями банку утворилися величезні черги. Люди вимушені стояти по 7-8 годин, щоб отримати російські рублі.

Щодо інших окупованих міст  Первомайська, Кіровська, Антрациту, Ровеньок, Перевальська, Алчевська, – то там, як запевняють у Пенсійному фонді терористичної «ЛНР», виплати мають розпочатися вже сьогодні, 9 квітня.

Водночас у соцмережах поширюється інформація про те, що на ринку в Луганську передсвятковий ажіотаж: літні люди розплачуються російськими рублями.

Окрім того, жителі міста запевняють, що літнім пенсіонерам, старшим за 75 років, пенсію за квітень принесли листоноші.

 

ОТКУДА ДРОВИШКИ. Руководство ЛНР объясняло начало выплаты пенсий тем, что "удалось подсобрать денег". Прежде чем обсужда...

Posted by Александр Н. Белокобыльский on 8 квітня 2015 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ