Про це на своїй сторінці у «Facebook» повідомив активіст «Самооборони Волині» Олександр Лєсной.

Сергій Ляшенко у момент затримання не перебував на чергуванні. Коли правоохоронці перевірили чоловіка спецприладом, то виявилося, що у його крові 2,18 проміле алкоголю. На активіста склали протокол за статтею 130 КУпАП.

«На даний час вищезгадана особа відсторонена від несення служби по охороні громадського порядку у м. Луцьку, на чергових зборах ГФ буде прийнято рішення про те, чи буде його виключено зі складу ГФ. За рішенням керівників ГШР, Ляшенко С.В. на чергування виходити не буде, але відмовитись від людини, яка зробила в помилку в житті ми не можемо, тому до загальних зборів організації Сергій буде збирати сухпайки воїнам, приймати участь у формуванні передач на передову. Ми активно боремося із вбивцями за кермом, а тому категорично засуджуємо такий вчинок самооборонівця – людини, яка повинна бути взірцем. Але, на жаль, так сталося, тому за свій вчинок він відповість за законом», – йдеться у дописі активіста.

«Прикро і соромно за Сергія. Непоганий хлопець, не алкаш, багато зробив для бійців. Горілка ще нікого до добра не довела», – додав Олександр Лєсной.

ІА "Вголос": НОВИНИ