Про це йдеться в резолюції, яку вони ухвалили, повідомляє власкор «Вголосу».

Так, діти війни кажуть, що запровадження адресних пільг допоможе вирішити проблеми, однак поки що ідею так і не вдалося втілити, а це питання часто використовують для «заговорення».

«Вважаємо, що закон слід виконувати в повному обсязі до часу його зміни. Тому будь-які пропозиції з удосконалення закону не можуть бути підставами для відмови у виконанні чинного закону. Часто риторика влади виглядає як звичайне маніпулювання та відмовки»,  стверджують вони.

Окрім того, активісти зазначають, що перелік пільгових категорій населення, який розміщують у міських маршрутках, вводить людей в оману та дозволяє водіям відмовляти в безоплатному перевезенні, бо він – лише додатковий, а не основний.

«Висловлюємо недовіру виконавчим органам Луцької міської ради через неодноразові грубі порушення законодавства України»,  додають у резолюції діти війни.

Активісти звернулися до прокурора Волині з вимогою розібратись у ситуації та до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, щоб той вжив усіх заходів із захисту законних прав соціально незахищених верств населення.

У разі невиконання вимог вони обіцяють протестувати, перекривати автошляхи та блокувати роботу органів влади.

ІА "Вголос": НОВИНИ