Про це інформує власкор «Вголосу».

Організувала захід Волинська обласна громадська організація «Сокіл».

Під час спілкування автор книги «Заколот» Дмитро Савченко розповів про причини і обставини написання книги. В цілому зустріч відбулась у формі діалогу, де кожен охочий міг задати автору питання.

Насамперед книга «Заколот» є збіркою оповідань, не пов'язаних між собою наскрізною тематичною лінією. Деякі із них відтворюють фрагменти життєвої одіссеї автора та є змістовним екскурсом читача у змодельовані Росією гібридні конфлікти на теренах України і прилеглих до неї територіях. Інша група пропонованих текстів є спогадом про хуліганські витівки пубертатного періоду та політичне насильство кінця 1990-их.

Автор рекомендує для читання книгу усім шукачам пригод, пройдисвітам, провокаторам, політичним екстремістам, фундаменталістам та аферистам.

Довідка. Дмитро Савченко народився у Києві. У 2004-му році закінчив філософський ф-т КНУ імені Тараса Шевченка. Того ж року був несправедливо засуджений за статтею тероризм. 10 років провів за ґратами. Звільнившись, активно поринув у суспільне життя: працює радіоведучим, бере участь в АТО як військовий журналіст, активно допомагає політв’язням, читає лекції. Видав декілька поетичних та публіцистичних збірок. Свій авторський стиль називає «провокацією». Сфера інтересів – тоталітарне мистецтво, релігійна філософія, геополітика.

ІА "Вголос": НОВИНИ