Як повідомляє власний кореспондент «Вголосу», тарифи пропонували скоригувати, аби привести їх до економічно обґрунтованого рівня у зв’язку із підвищенням вартості природного газу.

Так, скоригований тариф на теплову енергію, що виробляється ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» та реалізовується державному комунальному підприємству «Луцьктепло», із 1 червня до 31 грудня для населення встановили у розмірі 1429,19 гривень за гігакалорію, для інших споживачів – 1450,31 гривень за гігакалорію. Відповідно до рішення, для населення тарифи підвищаться у 2,3 разу, а для інших споживачів зменшаться на 14,5%.

З 16 червня по-новому платитимуть й користувачі «Теплосервіс-Луцьк». Тарифи для населення становитимуть 1219,36 гривень за гігакалорію, для інших споживачів – 1323,49 гривень. Таким чином, для населення ціна на послуги зросте у 2,3 разу, а для інших споживачів зменшиться на майже на 16%.

Скориговані тарифи на надання послуг гарячого водопостачання для будинку на вулиці Олеся Гончара, 3 для населення затвердили в розмірі 67 гривень за кубічний метр, для інших споживачів цей тариф становитиме 77,94 гривні за метр кубічний.

ІА "Вголос": НОВИНИ