Про це в соціальній мережі написав активіст Сергій Абрам.

«Прийшов на АС, дивлюсь, а тут давно знайомий «валантьор-гастрольор-перебіженець», тепер він був від БФ «Люди сильні духом». Побачив він мене, але так і продовжив «волонтьорити». Я йому кажу: «Приїхали…». Він прикинувся, що в нього амнезія, і каже: ти хто такий, я тебе не знаю і не буду тобі нічого показувати. Ну, я номер «102» знаю і пам’ятаю, відповідно, вирішив набрати. І цей «волонтьор» починає придумувати, що йому кудись треба», – пише активіст.

Сергій Абрам додає: коли він затримав псевдоволонтера, який усе ж вирішив кудись піти, перехожі почали обурюватися його діями. Однак активіст пояснив, що зараз приїде міліція, і всі заспокоїлися.

«Він подзвонив до свого начальника, який у нього записаний як «Властелін». Багато хто так своїх начальників називає? Той начальник запропонував, щоб ми приїхали у Львів і з ним поговорили, згадавши про львівських активістів, я запропонував, щоб вони до нього під’їхали, але він відмовився. І додав, що я йому погрожую», – зазначив активіст.

Насамкінець Сергій Абрам дав пояснення у міськвідділку та написав заяву.

«Валантьор» сказав, що напише на мене заяву за погрози і за те, що я його затримав. Після завершення розмови приїхав патруль. Оскільки місця було небагато, комусь потрібно було їхати в «стакані», але «валантьор» сказав, що він не буде, ну а я погодився. Приїхали ми в міськвідділ, я написав заяву і дав пояснення. Чи написав той «валантьор» заяву, дізнаюся в понеділок, тепер чекаємо подальшого розвитку справи», – підсумував активіст.

 

Покатався я сьогодні в ментовському бобіку в "стакані", ви запитаєте: чому?Навіть якщо і не запитаєте, розкажу.І так,...

Posted by Sergij Abram on 20 вересня 2015 р.

ІА "Вголос": НОВИНИ