Відповідне розпорядження підписав мер міста Микола Романюк, передає власкор «Вголосу».

Згідно з документом, керівників підприємств, установ та організацій, які планують проведення святкових заходів зобов’язали перевірити наявність та справність засобів гасіння пожеж та стан шляхів евакуації. Також заборонили застосування легкозаймистих прикрас та предметів при оформленні новорічних ялинок та приміщень і піротехнічних виробів без дозволу відповідних служб.

Луцькому міськрайонному відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області доручили до початку святкувань організувати перевірку дотримання вимог пожежної безпеки в дошкільних, загальноосвітніх навчальних, культурно-просвітницьких та розважальних закладах міста.

Департамент муніципальної поліції, Луцький відділ поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області зобов’язали вживати оперативних заходів щодо недопущення проведення самовільних феєрверків та салютів.

Як писав «Вголос», у Луцьку міську владу вкотре просять заборонити використання феєрверків та інших піротехнічних засобів до завершення АТО.

-

ІА "Вголос": НОВИНИ