Про це у мережі «Facebook» повідомила журналістка Марія Доманська.  

«Вчиняв також злісну непокору. За зовнішніми ознаками мав явний стан алкогольного сп'яніння. Також Сергій Рижков виявив, що в його авто було дуже багато документів, схожих на дозвільні документи на зброю. Жінка, яка була пасажиркою авто, дуже копошилася в цих документах, щось ховала, перекладала, і приховувала обличчя.

Слідчі Луцького відділу поліції, а саме Демидюк Антон Анатолійович наразі не хотів нічого робити із заявою про можливе порушення, а саме наявність документів не на своєму місці, можливе корупційне діяння тощо, не хотів реагувати», - зазначила вона.

За словами журналістки, тільки після дзвінка активіста Сергія Рижкова до начальника Луцького відділу поліції Олега Кічука, у Сергія Куприянчика почали брати пояснення та щось фіксувати. Наразі авто марки БМВ стоїть навпроти «Там-Таму». В ньому лежать документи в папках, що за підозрою Сергія є дозволами на зброю. Ніхто їх не чіпав. Після оформлення адмінправопорушення за ст. 130 та 185 КУпАП Сергій Куприянчик разом із братом Олександром повернулися до авто. Ймовірно, мали намір його забрати. Авто зареєстроване на Лесю Куприянчик, дружину порушника. Цікаво, що жінка, яка була в авто спершу заявила, що вона дружина порушника, тобто автоматично власниця авто. Проте у відділі поліції вже назвалася іншою особою. Жоден із Куприянчиків не пред’явив документи на авто.

«Питання для вундеркіндів: що робити, коли в авто є явно документи, які не мають там бути згідно з законом? Є заявник, який заявив про цей злочин? А слідчі посилаються на ст. 233 КУпАП, в якій немає жодних підстав у цій ситуації, щоб провести огляд авто. Водій авто звісно такої насолоди правоохоронцям не подарує. А якщо жінка-пасажирка була тою самою Лесею Куприянчик, то вона ж не така дурна, щоб показувати, що в її ТЗ. А якби був черговий суддя в Луцьку і слідчі б хотіли дійсно оперативно діяти, вони б відкрили провадження, пішли б до судді, взяли б ордер на обшук і вуаля, щось би та й знайшли. Недарма п’яний водій так наполегливо намагався авто повернути. Та не в нашій країні і не з такими лінивими працівниками Луцького ВП, на жаль», - констатувала Марія Доманська.

ІА "Вголос": НОВИНИ