Про це інформує власкор «Вголосу».

Ці заходи забезпечують підтримку демобілізованих учасників російсько-української війни та членів їх сімей, а також соціально-правову, трудову та медичну реабілітацію.

Виконуюча обов’язки директора департаменту соціальної політики міської ради Ірина Дехтяр повідомила, що на обліку в департаменті є 300 демобілізованих осіб, понад 60 із них мають посвідчення учасника війни, п’ять - інваліди війни. Пропоноване рішення потрібне для забезпечення координації діяльності департаменту соціальної політики міської ради, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Луцька, Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Луцького міського центру зайнятості, управління освіти, управління охорони здоров’я, управління земельних ресурсів, організаційного відділу та громадських організацій.

Ірина Дехтяр зазначила, що для належної поінформованості демобілізованих учасників антитерористичної операції найближчим часом буде видано дві брошури, які містять усю необхідну інформацію для демобілізованих учасників АТО. Доповідачка також акцентувала, що заходи були розробленні раніше за Регіональну Програму підтримки демобілізованих учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2015 рік.

ІА "Вголос": НОВИНИ