На фермерському господарстві, що в Пустомитівському районі, власник фруктового саду Ярослав Кардаш протягом двох тижнів роздає усім охочим яблука в необмеженій кількості. Про це повідомляє кореспондент «Вголосу».

«Люди поки свого не з’їдять - не підуть купувати чужі фрукти. Я хотів їм показати, що можна приїхати самим, нарвати собі таких яблук, які смакують йому, провести свій відпочинок активно, і все за просто так. Здебільшого всі собі уявляють і думають, якщо кличуть, отже точно вже на щось гниле і нікому не потрібне. Така вже ментальність, яку я намагаюся своїми діями перебороти».

Також підприємець зазначив, що по фрукти приїжджають поки що небагато людей, але він усім старається догодити.

«Максимальної кількості, скільки тут можна набрати немає. Можна взяти тонну, дві... Акція триває близько двох тижнів, з того часу зголосилося лише 15 людей. Хтось брав 25 кг, дехто 125 кг, а деякі більше фотографували, ніж частувалися». Львів’янка Валентина, яка саме приїхала за яблуками, розповіла, чому зголосилася та таку акцію та скільки забере з собою додому.

«Фрукти тут усі без хімії, є різні сорти, і всі дуже смачні. Ми з подругою набрали вже дуже багато відер, хочеться привезти усе внукам, аби ті скуштували органічних яблук, яких у місті мало де знайдеш».

Ярослав Кардаш наголосив, що ще прийматиме усіх бажаючих поласувати фруктами на вихідних.

ІА "Вголос": НОВИНИ