Як повідомляє в середу, 20 червня, прес-служба обласної поліції, напад стався ще 18 червня.

«У Бродівське відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в лікарню були доправлені жителі району - 59-річний чоловік з відкритою черепно-мозковою травмою і 66-річна жінка із закритою черепно-мозковою травмою і забоями голови. Поліцейські встановили, що постраждалі отримали тілесні ушкодження за місцем проживання», - йдеться в повідомленні правоохоронців.

З'ясувалося, що близько 23:00 понеділка, 18 червня, у будинок мешканки Бродівського району увірвалися декілька невідомих і вдарили жінку металевою планкою по голові - вона впала і зімітувала втрату свідомості. Опісля нападники пограбували квартиру жінки, вкравши 10 тис. грн, 500 доларів, а також телевізор Samsung.

Після того, як злочинці покинули будинок, жінка вибігла у двір і виявила свого співмешканця із закривавленою головою, який лежав на землі зі зв'язаними скотчем руками.

Трьох нападників затримали 19 червня в Житомирській області, а четвертого - 20 червня у Львівській. За інформацією поліції, усі затримані є громадянами Азербайджану у віці від 36 до 50 років і нелегально перебувають на території України.

За фактом розбою було відкрите кримінальне провадження, нападникам загрожує позбавлення волі до 12 років.

ІА "Вголос": НОВИНИ