У Львівській області пенсіонерка звинуватила старосту села в побитті. Причиною конфлікту нібито стала корова, яка паслася на території шкільного стадіону.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Зараз постраждала 73-річна жінка перебуває в лікарні. У неї діагностували перелом руки та виявили гематоми по всьому тілу.

Пенсіонерка розповіла, що спочатку староста почав на неї кричати, а згодом вихопив з рук палицю та почав нею бити. До правоохоронців звернувся син постраждалої.

Чоловік наголосив, що шкільний стадіон знаходиться за кілька метрів від подвір’я його матері. Корова вийшла пощипати траву, а староста вирішив помститися, хоча міг просто зробити зауваження.

Свідками конфлікту стали двоє сусідів, однак вони зараз відмовляються спілкуватися з журналістами та давати свідчення поліцейським. Також не виходить на контакт і староста. Мешканці села підтверджують, що він – жорстка людина.

Якщо в суді доведуть вину керівника сільської ради, то його можуть ув’язнити на термін до трьох років.

Як писав «Вголос», 1 вересня, на Львівщині спалахнула пожежа в селі Коханівка, що у Яворівському районі. Загалом працювало 13 вогнеборців з трьох пожежних частин та 3 одиниці техніки.

ІА "Вголос": НОВИНИ