Правоохоронці затримали чоловіка та жінку, яких підозрюють у вбивстві пенсіонерки в місті Стебник, що на Львівщині.

До злочину причетна жінка з Борислава та мешканець Харківської області.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області на сторінці в соціальних мережах.

25 січня тіло 79-річної бабусі знайшла її племінниця. Під час огляду фахівці виявили на тілі загиблої ознаки насильницької смерті. На шиї потерпілої був зав’язаний рушник, а на обличчі були гематоми. Пенсіонерка померла через удушення.

Правоохоронці встановили, що до злочину причетна 27-річні чоловік та жінка. Раніше мешканця Харківщини вже притягували до кримінальної відповідальності за грабіж.

Вбивці 23 січня прийшли до бабусі під приводом продажу меду. Поки чоловік відволікав жінку його спільниця шукала гроші в іншій кімнаті. Коли пенсіонерка побачила це, то почала виганяти злочинців з будинку. У цей момент чоловік вдарив її в обличчя та зав’язав рот рушником.

Викравши мобільний телефон та невелику суму грошей нападники втекли, а жінка згодом померла.

Чоловікові загрожує довічне позбавлення волі, а його спільниці – до восьми років ув’язнення. Невдовзі зловмисникам оберуть запобіжний захід. Наразі триває досудове розслідування.

Як писав «Вголос», на Львівщині судитимуть чоловіка, який напідпитку вбив товариша. Під час конфлікту зловмисник 17 разів вдарив знайомого сокирою по голові.

ІА "Вголос": НОВИНИ