Саша Чемеров виступить у бомбосховищі з благодійним концертом на підтримку ЗСУ

У четвер, 14 квітня відбудеться благодійний онлайн-концерт з львівського бомбосховища українського музиканта та продюсера Саші Чемерова. Артист виступить на підтримку Українського мистецького фронту для залучення коштів для ЗСУ. 

Артист випустив чотири сингли, два з яких спільні пісні з гуртом “Бумбокс”, Женею Галичем та Христиною Соловій.

Це новий етап музичної творчості у кар'єрі музиканта, тепер вже як поп-виконавця з вкрапленням таких жанрів як джаз, хіп-хоп, соул. Якщо охарактеризувати одним словом - український інтелігентний поп. Саша Чемеров також є засновником каліфорнійського рок-гурту The Gitas, а в минулому усім відомий, як засновник українського рок-гурту Димна Суміш. Онлайн-трансляцію можна буде переглянути на сторінках Українського Мистецького Фронту. Початок концерту о 20.00

Лінк для донатів: https://tinyurl.com/JAZZ-PRIVATBANK Український Мистецький Фронт створили у березні 2022 року під війни росії з Україною. Тут звучить музика різних форматів - класична, електронна, джаз, рок та блюз. Мета проекту - збір коштів для ЗСУ Зібрані гроші надходять на рахунок ГО Міжнародна Асоціація Мистців, далі їх передають на потреби окремого полку спеціального призначення «Азов».

Український Мистецький Фронт уже провів у Львові 18 виступів музикантів.

ІА "Вголос": НОВИНИ