У вівторок, 17 січня, Львів проведе в останню путь чотирьох Воїнів, які віддали життя за Україну.

Попрощаються з Миколою Сакуном, Остапом Чигіним, Юрієм Чопиком та Мирославом Овчинніковим.

Про це «Вголос» дізнався у пресслужбі Львівської міської ради.

Об 11 годині у Гарнізонному храмі розпочнеться чин похорону. Міська церемонія прощання з військовими відбудеться об 11:30 на площі Ринок. Поховають захисників на Личаківському кладовищі.

Інформація про загиблих Героїв:

Микола Сакун, уродженець Херсонщини. Освіту здобув у Херсоні, а потім проходив службу у Миколаєві. У 2020 році був у зоні АТО в складі 57-ї мотопіхотної бригади ім. кошового отамана Костя Гордієнка.

Після початку повномасштабного вторгнення рф став на захист України. Перебував на південному та східному напрямку. Отримав поранення, але повернувся на фронт. Загинув 18 грудня у віці 26 років. У Миколи залишилися батьки, дівчина та сестра. Вічна пам’ять!

Остап Чигін, львів’янин. Закінчив Львівський держуніверситет безпеки життєдіяльності. Служив у Нацгвардії. Після 24-го лютого 2022 року приєднався до 24-ї ОМБР імені короля Данила. Загинув 6 січня у війці 26 років. У Героя залишилися батьки, брат, сестра, дідусь та дві бабусі. Вічна пам’ять!

 

Юрій Чопик, львів’янин. Закінчив школу № 31, а згодом служив у Кам’янець-Подільському. Працював на Львівському автобусному заводі.

У 2015 році перебував у зоні АТО, нагороджений нагрудним знаком. Після повномасштабного вторгнення рф добровольцем пішов на війну. Ніс службу спочатку в 80-й десантній бригаді, а згодом у 81- аеромобільній бригаді.

Юрій загинув 31 грудня у віці 38 років. У нього залишилися донька, син, батьки, дружина, брати, сестра та бабуся. Вічна пам’ять Герою!

Мирослав Овчинніков народився у місті Турка, що на Львівщині. У 2000-му році переїхав на Херсонщину, у Чорнобаївку. Працював диспетчером на станції сигалізації та зв’язку, любив футбол.

Ніс службу в 24-й ОМБР ім. Короля Данила. Загинув 47-річний військовий 7-го січня. У нього залишилася мама, дружина, син, донька, внук та сестра. Вічна пам’ять!

ІА "Вголос": НОВИНИ