Зокрема, агітатори Радикальної партії Олега Ляшка, партій Юлії Тимошенко та Анатолія Гриценка і політичної сили «Ідея нації» про партії, які вони рекламують, знають лише те, що написано у інформаційних листівках, які вони роздають.

На прохання розповісти про основні принципи діяльності Олега Ляшка, волонтер Юрій сказав: «Перше, що він каже – то корупція здохне на вилах. Потім – відродити село. Так само і календарик: Україна – початок з корови, з корови починається. Що означає відродження села».

Агітатори партії Тимошенко в своєму наметі збирають підписи за приєднання України до НАТО  і кажуть, що вступ у Північноатлантичний альянс потрібен нашій державі, щоб не було війни, «щоб нас не били так, як зараз». Крім того, у інформаційному наметі один із волонтерів продає свою книгу.

А волонтер, який працює у Анатолія Гриценка, сказав, що його кандидат хоче люструвати фінансові установи. «По-перше, як вам сказати, ясно, що проти корупції всі тут стоять. Вони хочуть щось зробити, але не знаю, що вони зроблять. Друге, вони хочуть зробити люстрацію практично банків. Це є основне, щоб гроші, які є в нас у банках, які йдуть пенсіонери, вони хочуть, щоб могли бачити де воно і що», – пояснив агітатор.

ІА "Вголос": НОВИНИ