Про це інформує прес-служба ЛМР.

Так, у смт. Брюховичі купальний сезон відкрито на двох озерах – озері ТзОВ «Колиба» (3-тє озеро) та озері ФОП «Савчук» (1-ше озеро). Також одне озеро ТзОВ «Колиба» призначене для риболовлі (2-ге озеро). У м. Винники відпочинковий сезон відкрито на базі відпочинку «Озеро Винниківське» ТзОВ «Краківський ринок».

Відповідно, на цих озерах очищені плеса і дна водойм, підготовлені і облаштовані пляжі та прилеглі території, позначено межі купання на акваторії буями помаранчевого або червоного кольору. Обладнані медичні пункти, є гучномовне сповіщення і спостереження, людей постійно попереджують, де можна, а де не можна купатися. Є рятувальні пости зі всіма необхідними засобами, підготовленим персоналом. Також проводяться планові забори води для аналізу.

На інших водоймах (в т.ч. річки і потічки), а їх у Львові є понад 120, купатися не можна. Це природні, декоративні, пожежні і технічні водойми та відстійники.

Також мешканцям нагадують, у випадку виникнення надзвичайних ситуацій та подій на водоймах, необхідно невідкладно повідомляти чергового ГУ ДСНС України у Львівській області за тел. 101, Центральної рятувально-водолазної служби Товрятводу України у Львівській області за тел. 097-017-00-20.

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ