Відповідні плани озвучили сьогодні, 27 січня, під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, передає кореспондент Вголосу

Зокрема, до Львівської міської ради звернулася релігійна громада Української православної Церкви Київського патріархату парафії ікони Пресвятої Богородиці Скоропослушниці Личаківського району м. Львова з пропозицією розробити детальний план території у районі вул. К. Левицького – вул. Пекарської відповідно до державних будівельних та інших норм, стандартів і правил, генерального плану м. Львова та положень затвердженої містобудівної документації.

Проте під час засідання виконавчого комітету це питання викликало активне обговорення, адже ділянка, на якій ймовірно хочуть будувати храм, належить Львівському національному університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького, а про будівництво на його території навчальний заклад, як виявилось, не попередили. Згодом все ж вирішення даного питання перенесли до узгодження з ректором ветеринарного університету. 

-

ІА "Вголос": НОВИНИ