[media=147710,147711,147712,147713] 

Про це інформує кореспондент «Вголосу».

За словами автора, бійця добровольчого батальйону «Дніпро-1», книга розповідає про маловідомі події в оточеному Іловайську та вихід бійців «кривавим коридором» протягом 18 серпня – 1 вересня.

«Цю книжку я не міг не написати: хотів повідомити правду про те, як відбувались ці події. Також розповісти про тих побратимів, які воювали і загинули там, про яких досі не знає суспільство», – зазначив Роман Зіненко.

Також він розповів, що всі імена та події у книзі – реальні. А саме видання присвячене загиблому командиру, який виводив автора та його побратимів із оточення.  

Над книгою автор працював протягом 4 місяців. Загальний її тираж – 4,5 тисячі екземплярів. Вона є в наявності українською та російською мовами. Ілюстрована фотографіями.

Довідка:

Роман Зіненко народився 1 квітня 1974 року у м. Дніпро. У 2014 році колишній морський піхотинець записався серед перших у батальйон «Дніпро-1», щоб захищати країну. Він був серед тих, хто опинився в пеклі Іловайська в серпні 2014-го, і не тільки вижив, а й допоміг вибратися з «котла» своїм товаришам, зокрема й тяжкопораненим.

 

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ