У Львові затримали чоловіка, якого підозрюють у крадіжці.

Як повідомили у поліції, в ніч на вівторок, 18 січня, патрульні 4 батальйону отримали виклик на вулицю Виговського. Ішлося про грабіж. Зі слів заявниці, знайомий чоловік завдав їй тілесні ушкодження та викрав 4 500 гривень.

Правоохоронці прибули до квартири, де міг перебувати ймовірний зловмисник. Там їх зустріла 38-річна мешканка, яка повідомила, що знайомий проник до помешкання, напав на неї та побив, а потім викрав золоті прикраси, мобільний телефон та зірвав ланцюжок з шиї і втік.

Поліція обстежила прилеглі території у пошуках 49-річного підозрюваного. Його вдалось затримати на вулиці Рудненській.

«Зловмисник, вгледівши службовий автомобіль, різко змінив напрямок руху. Поліцейські негайно вийшли з автомобіля і пішли за ним. Чоловік почав втікати в напрямку залізничної колії, скинувши наплічник на землю.  На вимоги зупинитися, він не реагував. Перебігши колію та перестрибнувши яр, він наштовхнувся на командира взводу з напарником, які рухалися йому на зустріч», - повідомили патрульні.

Варто зазначити, що свою причетність до скоєння злочину зловмисник не заперечував. У чоловіка вилучили речові докази.

Відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 186 (Грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого) ККУ.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ