Заступник голови фракції ВО “Свобода” у Львівській міській раді Любомир Мельничук заявив, що сьогодні більшість депутатів міськради не приймають мовчки усього, що хоче міський голова Андрій Садовий.

Про це він сказав у прямому  ефірі проєкту “Народне Толк-Шоу” на телеканалі НТА.

“Депутатський корпус може бути такий, який буде лояльно втілювати мовчки волю свого керівника. А ми пам’ятаємо попередню каденцію, де найбільша фракція була “Самопоміч”. Голова цієї політпартії очолював місто, відповідно, був такий “адабрямс” як у Радянському Союзі. Він пропонував, вони голосували. Ніхто нікого не чув, тільки опозиційні депутати піднімали ті питання, які вони хотіли прикривати”, – заявив Мельничук.
Проте станом на зараз, продовжив гість програми, ситуація у Львові дещо інша.
“Депутатський корпус, принаймні більшість депутатів, не приймає мовчки все, що хоче чинний міський голова. Але  ключовою функцією депутатського корпусу і є контрольна. Нас люди обирали, щоб ми були їхніми представника у боротьбі з чиновниками, які постійно не дають нормально жити. І ми намагаємося виконувати свої повноваження, піднімати гострі питання. І це не подобається ні чиновникам, ні їхньому керівнику. Але тільки така робота може призвести до результату“, – додав Любомир Мельничук.

ІА "Вголос": НОВИНИ