Нещодавно у нашому місті, була зареєстрована електронна петиція щодо закриття Генерального консульства Російської Федерації у м. Львові. Ця пропозиція львів’ян не може залишитися без розгляду та повинна бути підтримана усіма патріотичними силами.

«За прикладом таких європейських країн, як Франція, Німеччина, Польща, Італія, Нідерланди, Данія й інших, які примусово висилають російських дипломатів, наша держава повинна також відповісти на системну гібридну війну, яку Російська Федерація проводить проти нас, — йдеться у зверненні. — Останні військові провокації в Азовському морі змушують нас у міру можливостей  захоплення у полон українських кораблів і моряків».

Ігор Телішевський наголосив, що після введення воєнного стану у частині України потребує подальшої послідовної державницької політики у стосунках із агресором, якою є Російська Федерація.

«Сьогодні ми бачимо, що навіть із оголошенням воєнного стану у прикордонних із РФ областях не заарештоване майно Російської Федерації й інші приватні капітали, — продовжив своє звернення депутат. — Не заборонений бізнес, інвестування російського капіталу в Україні; не розірвані дипломатичні відносини з Російською Федерацією; не закритий державний кордон із Росією; не заборонена діяльність на території України будь­-яких організацій, установ, що фінансуються або в будь-який спосіб афілійовані з державою-агресором; не ухвалені принципові рішення щодо подальшої долі російської «п’ятої колони» в Україні, зокрема, щодо Віктора Медведчука, кума президента РФ Путіна».

Закриття оплоту «русского міра» у Львові, а саме так потрібно називати російське консульство у місті, продемонструє агресору наше ставлення до злочинів, які тривають на території України впродовж останніх п’яти років.

В УКРОПі впевнені, що такі дії призведуть до покращення політичної ситуації в регіоні, значно зменшать соціальну напругу та провокації, які вчиняють агенти розвідки та ФСБ Російської Федерації проти людей, пам’яток української державності, а також пам’ятників видатним борцям за незалежність України.

ІА "Вголос": НОВИНИ