Дружина військового, львів'янка Тетяна Пилипець, звинуватила в шахрайстві приватний «Центр правової допомоги», що на вулиці Пекарській, 41. Жінка заплатила юристам 22 тис. грн, однак не отримала жодних послуг. Наразі «Центр правової допомоги» відмовляється розривати договір та повертати гроші клієнтці. Тетяна Пилипець написала заяву в поліцію.

Про це пише видання ZAXID.NET.

Тетяна Пилипець, яка звинувачує юристів у шахрайстві, розповіла виданню, що уклала договір з «Центром правової допомоги» 9 травня. За послуги вона заплатила готівкою, але не отримала жодного чека. Тетяна Пилипець розповіла, що її чоловік приєднався до Сил оборони ще два роки тому, а зараз виникла ситуація, яку він оскаржує в суді.

«Я підписала два договори – на представництво та правове забезпечення. Після цього зі мною не контактували. Я намагалася достукатися, щоб зі мною зв'язався адвокат. Адвокат мені подзвонив за кілька днів. За моєю справою «підгорають» терміни і я попросила про розірвання договору, бо мене не влаштовує таке обслуговування. Ніхто навіть не читав матеріали моєї справи. Сьогодні зі мною спілкувався чоловік, який переконував, що займатиметься моєю справою, а коли я попросила адвокатське посвідчення, то він відмовився й сказав, що він не адвокат, а юрист. Також відмовився називати своє прізвище», – сказала Тетяна Пилипець.

Вона зазначила, що написала заяву на розірвання договору, але її ніхто не прийняв. Крім цього, юристи навідріз відмовляються повертати гроші. Тетяна Пилипець стверджує, що працівники приватної юридичної компанії, до яких вона телефонувала, ігнорують її. Через це жінка написала заяву в поліцію і звинуватила «Центр правової допомоги» у шахрайстві.

«Також я звернулася до управління захисту прав споживачів і у податкову, оскільки компанія взяла гроші готівкою і не видала мені чек. У захисті прав споживачів мені сказали, що це неодноразове звернення щодо «Центру правової допомоги»», – додала Тетяна Пилипець.

Як зазначили журналісти ZAXID.NET, їм відомо про ще одну постраждалу, яка заплатила приватним юристам на вул. Пекарській 160 тис. грн готівкою. За ці гроші «Центр правової допомоги» обіцяв домогтися повторного ВЛК для її мобілізованого чоловіка, однак вона не отримала жодних послуг. Як і у випадку з Тетяною Пилипець, чоловік, який представився адвокатом, також відмовився назвати їй своє прізвище. Жінка теж написала заяву в поліцію. Редакції відоме прізвище постраждалої львів’янки, однак на її прохання його поки що його не розголошують.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ