У середу, 26 травня, у Львові не розминулися автомобіль та електроскутер. Аварія сталася на вулиці Чайковського. Про це заявив на сторінці в соціальних мережах депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич.

Відомо, що чоловік на електросамокаті рухався пішохідною зоною та зіштовхнувся з автомобілем Volkswagen. Водій авто не побачив самокат.

Зінкевич додав, що кермувальник електросамокату отримав незначні травми. Наразі невідомо, хто став винуватцем аварії. В обох водіїв була обмежена видимість через неправильно припаркований поблизу пішохідного переходу позашляховик Mitsubishi.

Нагадаємо, 18 травня двоє водіїв електросамокатів потрапили в аварію у Львові. Вони виїхали на проїзну частину та впали посеред дороги. Напередодні юнак на електросамокаті збив у місті 83-річну жінку. Постраждала потрапила до лікарні.

Встановити обмеження та чіткі правила руху для користувачів електротранспорту, - на цьому наполягають депутати Львівської міської ради. Необхідно розробили пакет правил, який контролюватиме пересування на електротранспорті.

Згодом стався ще один інцидент з електросамокатом. Два тижні тому на шестирічну дитину Зеновії Стадник наїхала пара на “гуляйнозі”. Сталось це просто у центрі Львова, біля Оперного театру. За словами жінки, пара рухалась на повній швидкості.

Читайте більше новин Львова за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ