Про це розповіла виконавчий директор Львівського обласного осередку ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» Оксана Потимко на своїй сторінці у «Facebook».

Наразі організатори не розкривають завчасно паспортні дані хлопця – претендента на рекорд. «Захопило мене те, що після складної травми хребта і перспективи все життя провести в інвалідному візку Богдан не лише став на ноги в прямому сенсі, а ще й іде на рекорд України в силових видах спорту! Здається, лікарі в тихому шоці, а сам Богдан, скромний і позитивний хлопець, готується до власного весілля»,  розповідає Оксана Потимко.

Окрім того, запланований на 31 травня рекорд України, який встановлюватиме хлопець із I групою інвалідності, завершиться концертною програмою за участю зірок шоу-бізу та «особливих» зірок. Організатори отримали принципову згоду Сашка Божика, який завжди підтримує такі новації своєю участю і запалом. Візьме участь Сергій Летучий із Луганщини дипломант фестивалю «Червона рута» та інші виконавців. Долучиться і Леся Бонковська незмінна ведуча проекту «Відчинилося життя».

ІА "Вголос": НОВИНИ