На спільному засіданні ректори та біотехнологій імені С. З. Ґжицького та Львівського національного університету природокористування виявили зацікавленість в обʼєднані вишів.

Про це повідомило видання “Твоє місто”. 

«Учасники зустрічі відзначили високу ймовірність майбутньої спільної діяльності в науці, навчально-педагогічних, соціально-культурних та організаційно-господарських процесах на базі однієї потужної освітньої інституції в західному регіоні України. Науково-педагогічна спільнота університетів підтримала подальше поетапне обговорення стратегії, місії та концепції освітньо-науково-виховного процесу» –повідомили у пресслужбі ветеринарної медицини та біотехнологій. 

 

В.о ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій Іван Парубчак та в.о ректора Львівського національного університету природокористування Василь Лопушняк зазначали на потребі визначення ряду суперечливих складових подальшої спільної роботи та окреслили спектр напрямів вирішення зазначених питань. 

Зазначаається, що така модель двокампусної організації освітнього процесу, яку озвучили на зустрічі ректоратів, має стати ефективним механізмом для новітнього конкурентоспроможного закладу вищої освіти в галузях тваринництва, аграрного сектору, ветеринарії та інновацій. 

ІА "Вголос": НОВИНИ