Відповідне рішення прийняли сьогодні, 22 березня, під час засідання Львівської міської ради, передає кореспондент «Вголосу».

«Рекомендувати протягом 2018 року у рамках пілотного проекту застосувати регламент роботи електронної торгової системи Prozorro. Це положення застосовується для проведення аукціону на оформлення права оренди окремих конструктивних елементів благоустрою для розміщення тимчасових, сезонних або святкових ярмарків на території м. Львова», - йдеться в ухвалі.

Регламентували депутати і систему проведення цих аукціонів.

«Якщо переможець торгів не підтвердив свою відповідність вимогам замовника, які визначені у документації торгів, або не підписав протокол торгів, або не уклав договір з уповноваженим органом Львівської міської ради, сплачений ним гарантійний внесок не повертається, а перераховується на рахунок департаменту економічного розвитку. Кошти, які надійшли на рахунок департаменту економічного розвитку як гарантійний внесок, використовуються для організації та проведення аукціонів», - наголошується у рішенні сесії Львівської міської ради. 

ІА "Вголос": НОВИНИ